Sollicitatieprocedure

Benieuwd naar Vallei Auto Groep als werkgever? Of ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures? We geven je graag antwoord op al je vragen. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen. Weet je het al zeker en benieuwd of we een match zijn? Solliciteer dan direct op een vacature op deze pagina.

1. Stuur je sollicitatie in

Bedankt voor je sollicitatie! Wij kijken je sollicitatie zorgvuldig na en binnen (X (weken/dagen)) laten we weten of we je uitnodigen voor een gesprek. Wij nemen deze (X (weken/dagen)) de tijd zodat iedere sollicitatie zorgvuldig en met voldoende aandacht bekeken kan worden. Wanneer je niet in aanmerking komt laten we dit natuurlijk weten en is het mogelijk om je in te schrijven voor een vacature alert.

2. Het eerste contact

Er wordt telefonisch contact met je opgenomen om een gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek maken we alvast kort kennis en vragen we je ook naar verwachtingen van de functie.

(eventueel een salaris verwachting vragen tijdens telefoongesprek voor het beter managen van verwachtingen)

3. Het eerste gesprek - de eerste ontmoeting

In dit gesprek stellen wij ons voor en leren we je graag beter kennen. We gaan aan de hand van je CV en de competenties die je met je mee brengt inhoudelijk in op je werkervaring en ook de vaardigheden die bij de functie horen.

4. Het tweede gesprek 

Als blijkt dat je goed binnen de Vallei Auto Groep past en je van Vallei Auto Groep ook een goede indruk hebt gekregen willen we je graag uitnodigen voor een tweede gesprek:

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie, verder bespreken nog meer je kennis en competenties die hiervoor nodig zijn. Bij dit gesprek is vaak ook een directe collega aanwezig met wie je in de toekomst veel gaat samenwerken. We zijn ook benieuwd in dit gesprek of de functie voldoet aan je verwachtingen en eventueel waar dit niet zo is.

*(indien een casus/opdracht nodig is:) We zouden je willen vragen om voorafgaand te kijken naar een casus/opdracht die aansluit op je functie. Als je de uitwerkingen met ons kan delen uiterlijk 24 uur voor het gesprek, kunnen wij de uitkomsten hiervan meenemen. Verder zullen we dieper in gaan op de inhoud van de functie, de afdeling en de gehele organisatie.*

5.  Aanbieding

Jij bent voor ons de geschikte kandidaat! Is het enthousiasme nog steeds aanwezig en zijn we de perfecte match? Dan gaan we praten over het contract, je arbeidsvoorwaarden en een startdatum. We zien je natuurlijk graag snel als onze nieuwe collega!

 

*Bereid je voor op je gesprek met dit handige filmpje