Terug naar overzicht

Ben jij online marketeer en een kei in het bedenken van mogelijkheden om resultaten te optimaliseren? En wil jij onderdeel zijn van een bedrijf waar designers, online marketeers, copywriters, strategen en developers werken aan effectieve mobiliteit oplossingen? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat we je bieden

Een typische werkdag als online marketeer bij Vallei Auto Groep. Die begint met een brainstorm waarin je samen met collega's de koers voor Vallei Auto Groep uitzet. Met een team van designers, copywriters en developers hebben we een mooie site gelanceerd. Nu is het tijd voor de volgende stap. We willen gevonden worden door prospects, de aanvragen zien stijgen, een autoriteit zijn in ons vakgebied en de producten de (web)winkel uit zien vliegen. And that's where you come in. Op basis van grondige analyses en een dosis creativiteit ontwikkel je samen met strategen en content managers een online marketing strategie.

Wat we van je verwachten

Dit ben jij. Jij combineert analytische skills met een creatief brein. Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s en weet mensen te overtuigen, te inspireren en aan te sturen. Je hebt een antenne waarmee je online ontwikkelingen op de voet volgt. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Met jouw enthousiasme en proactieve houding inspireer je ons team.

Als online marketeer bedenk, bouw en optimaliseer je SEA-campagnes en denk je mee over het opzetten van online strategieën. Je ondersteunt content managers bij het optimaliseren van content voor zoekmachines en optimaliseert pagina’s om traffic te vergroten, zowel zelfstandig als met het online team. Ook ontwikkel je content- en social media strategieën. Je werkt hierbij nauw samen met copywriters, content managers en art directors. Binnen ons bestaande klantenbestand ga je op basis van analytische tools op zoek naar kansen op het gebied van online marketing. Tot slot bedenk je tools en verbeteringen voor websites, die bijdragen aan de online doelstellingen.

Jouw specificaties

Je beschikt ook over:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Veel kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA, social media, retargeting en conversie-optimalisatie
  • Minimaal 2 jaar ervaring in online marketing/communicatie

 

Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Wij hebben in totaal 11 vestigingen en bieden wij met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?

  •  

Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen

Heb je interesse?

Klik op de button solliciteren!

Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:
Marjon van Dijk, Coördinator Customer Journey of de afdeling HR via het telefoonnummer hiernaast

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • behulpzame en gemotiveerde collega’s die de werksfeer net zo belangrijk vinden als jij
  • een salaris passend bij jouw ervaring
  • een volledig ingerichte werkplek in Veenendaal
  • een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar met bij goed functioneren omzetting naar een vast dienstverband
  • pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe marketing tijger?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures