Terug naar overzicht
 • Dienstverband

  Fulltime Parttime

 • Opleidingsniveau

  MBO

 • Werkuren per week

  32-40

 • Verantwoordelijk voor

  Klantcontact via telefoon en e-mail

 • Plaats

  Ede

 • Gepubliceerd op

Ben je klantvriendelijk en laat jij alle klanten graag met een glimlach het telefoongesprek of de chat verlaten? Kom dan nu werken als telefoniste bij Vallei Auto Groep in Ede!

Wat we je bieden

Jouw baan als Telefoniste bij Vallei Auto Groep

Als telefoniste ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Gewapend met een headset, computer en flinke dosis enthousiasme tackel jij zo elke vraag, opmerking of klacht van de klant. Je behandelt klantvriendelijk en adequaat inkomende telefoongesprekken. Maar ook het beantwoorden van inkomende chatberichten en e-mails behoort tot jouw werkzaamheden. Steeds luister je aandachtig, leef je je in en stel je gerichte vragen om de klant zo snel en goed mogelijk te helpen. Samen met jouw collega’s werk je in Ede op de locatie Boylestraat waar naast de telefonistes ook ons online sales team en de centrale werkplaatsplanning onderdeel zijn van het team customer journey.

Hoe ziet jouw dag eruit?

De ochtend begint met een dagstart binnen het team. Zijn er bijzonderheden? Dan laat je elkaar weten wat er vandaag op de planning staat of wat je kunt verwachten. Wordt het druk omdat er aangepaste openingstijden zijn en moeten de gastvrouwen bijspringen? Of is het door de zomerperiode juist wat rustiger? In de dagstart deel je deze belangrijke informatie met elkaar zodat de rest van de dag soepel verloopt.

Hierna zoek je contact met verschillende afdelingen om de bezetting te controleren. Zo weet je voor de rest van de dag hoe jouw collega’s te bereiken zijn. Ook jouw multitasking skills worden op de proef gesteld. Terwijl je een klant doorverbindt, start je tegelijkertijd een gesprek via de webchat. Eenmaal doorverbonden heb je volle focus voor het chatgesprek waarin de potentiële klant laat merken dat er interesse is voor een werkplaatsafspraak. Je speelt hierop in en zet de webchat door naar de centrale werkplaatsplanning waar zij de klant hartelijk en warm ontvangen. Onze klant staat op één en vertelt niet graag een tweede keer waarvoor hij of zij komt! Targets of deadlines voor de afhandel- en nawerktijd kennen wij niet. Jouw focus ligt op de kwaliteit van het gesprek. Klant blij, jij blij.

Wat we van je verwachten

 • Je bent representatief en klantvriendelijk
 • Je hoort vaak dat je een aangename stem hebt
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar. Maar parttime is ook mogelijk
 • Je woont in omgeving Ede

Over ons

Vallei Auto Groep is de officiële Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Wij regelen alle facetten die bij een mobiliteitsbehoefte horen. Denk aan financiering, leasing, onderhoud en reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires. Met een eigen leasemaatschappij (Vallei Autolease), een verhuurafdeling (Vallei Autoverhuur) en business center. Wij hebben in totaal 11 vestigingen en bieden wij met ruim 525 gemotiveerde medewerkers een totaalpakket op mobiliteitsgebied.

Wat bieden wij?

 • behulpzame en gemotiveerde collega’s die de werksfeer net zo belangrijk vinden als jij
 • een salaris passend bij jouw ervaring
 • een volledig ingerichte werkplek in Ede op de Boylestraat
 • een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar met bij goed functioneren omzetting naar een vast dienstverband
 • pensioenregeling met keuzemogelijkheid voor aanvullend collectief pensioenregeling

Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zetten we alles op alles om de wensen van onze klanten waar te maken en hen met een goed gevoel om weg te helpen. Hetzelfde geldt voor onze medewerkers: wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt. Vallei Auto Groep laat je thuiskomen

Heb je interesse?

Klik op de button solliciteren!

Heb je vragen over deze vacature? Twijfel niet en neem contact op met:
Marjon van Dijk, Coördinator Customer Journey of de afdeling HR via het telefoonnummer hiernaast

Solliciteer direct

Word jij onze nieuwe collega?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures